LightWeb
LightWeb IN PÅ TUNET LOGO

LightWeb
AKTIVITETER
Fjellturer
 
Vi tar imot brukere på setra, der vi kan gjøre forskjellige aktiviteter med hestene, vi griller pølser og koser oss. Hvis noen har lyst til det, kan vi gå en tur i fjellet. Det er flere fine turer å gå i området rundt setra.
 
 
Skogsturer

Vi har ryddet en gammel sti i nærheten av gården. Her går det an å ta en tur og bli kjent med en del av gårdens hisorie. Det finnes også flere andre fine skogsturer vi kan ta, ikke så langt fra gården.
Rideturer

Vi har flere klienter som har ridning som hovedaktivitet. Opplegget tilpasses den enkeltes ferdigheter. Vi begynner treningen med å bli kjent med hesten. Kanskje det er nok bare å pusse og stelle hesten de første gangene. Etterhvert begynner vi med leieturer, der vi leier hestene. Når klientene er trygge på det, får de prøve seg på egen hånd.
 
 
Kjøring med hest

Nesten hver uke tar vi en kjøretur med hest og vogn. dette er en fin aktivitet for dem som ikke vil ri selv, da kan de komme seg ut på tur sammen med andre også.


Arbeidstrening
 
En viktig del av tilbudet vårt er arbeidstrening der klientene er med på det daglige gårdsarbeidet. De får stelle og fore dyra, pakke ved og andre oppgaver som egner seg. Hver tredje uke er de med på stellet i Nedre Heidal Fellesfjøs. Her driver vi melke- og kjøttproduksjon i et moderne løsdriftsfjøs.
 
 
Bærturer

Om høsten er mulig å dra på bærturer i området. Det er ikke langt å gå for å finne hverken blåbær eller tyttebær. For dem som heller vil det, har vi hagen full av bærbusker, der vi kan plukke solbær, stikkelsbær og rips og lage saft eller syltetøy etterpå.
Grønnsakhage

Hver vår er vi travelt opptatt med å sette poteter og løk og så forskjellige grønnsaker. På høsten tar vi opp grønnsakene og bruker  dem i matlaging på gården.
 
 
Andre aktiviteter

Det finnes sikkert mange andre aktiviteter å drive med. Dette tilpasser vi etter interesse og evnene til den enkelte. Det er bare fantasien som setter grenser for hva vi kan gjøre.

For priser og nærmere informasjon, ta kontakt. Vi skreddersyr opplegget etter den enkelte klient.

Aktiviteter

Hønene

Sauene
 


 

© LightWeb

counter customizable free hit